NBA

Ricky els deixa sense Ball

NBA. El base dels Jazz supera àmpliament al mediàtic novell dels Lakers, mentre que Marc Gasol continua invicte en el FedExForum

“Soc conscient que haig de millorar molt en diversos aspectes del joc.” La frase és de Lonzo Ball, el novell i mediàtic jugador dels Lakers, després de rebre un bon repàs de Ricky Rubio (21 punts, 7 rebots, 4 assistències) a la jornada de la matinada d’ahir, en què els Jazz van superar els de Los Angeles. El base del Masnou va fer la seva millor marca anotadora enguany, superant Ball en tot moment (3/10 en tirs de camp).

També va ser un bon dia per a Marc Gasol, que tot i no igualar les seves excepcionals darreres actuacions –es va quedar amb 6 punts i 7 rebots–, va guanyar amb els seus Grizzlies els Rockets de James Harden (20 punts). Memphis es líder de la conferència oest amb una marca de 5-1 i invicte a casa. Un equip també de l’oest, els Thunder de l’ex-blaugrana Àlex Abrines, va apallissar a domicili –el primer triomf lluny d’Oklahoma– els Bulls. Westbrook va sumar el seu tercer triple doble (12 punts, 13 rebots, 13 assistències), Paul George va fer 20 punts i Carmelo Anthony, 21.

Pelícans - Cavs 123 - 101
Heat- Celtics 90 - 96
Bulls- Thunder 69 - 101
Grizzlies - Rockets 103 - 89
Jazz- Lakers 96 - 81
Mavericks - Sixers 110 - 112
Blazers- Suns 114 - 107
Clippers - Pistons 87 - 95
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)