ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

La Penya pateix però s’estrena a l’ACB (81-76)

Lliga Endesa. Tot i arribar a dominar d’11 punts el Betis ha disposat d’un triple per forçar la pròrroga (79-76) però Nelson va errar el llançament

El Divina Joventut ha patit el què no està escrit contra el Betis però ha acabat sumant la primera victòria de la temporada que té un valor doble perquè és contra un rival directe (81-76). La Penya, sense el lesionat Kulvietis, ha començat amb nervis i els andalusos dominant (10-18) però abans del descans ja ha igualat el matx amb una bona feina de Ventura, Nogués i López-Arostegui sobretot en intensitat. Al descans 38-37.

A la represa i quan ja havia debutat Wayns, els verd-i-negres semblava que trencava el partit quan ha agafat 11 punts de renda (64-53). Però han aparegut tots els fantasmes possibles quan els andalusos han començat a retallar la diferència aprofitant els errors verd-i-negres i els nervis. A 11 segons pel final Nelson, que havia fet un gran partit, ha llançat sol un triple per forçar la pròrroga (81-71) però ha fallat i la victòria s’ha quedat a Badalona. La Penya tornarà a jugar la setmana vinent al Palau Olímpic contra el MoraBanc Andorra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)