Eurocopa

Bàsquet

Eurocopa

L’Spar Citylift Girona compra el bitllet per a la segona fase

Eurocopa. Ha vençut per 81-68 el Gernika i continua imbatut (4-0). El 22 de novembre es jugarà la primera posició a la pista del Landes

L’Spar Citylift Girona s’ha classificat per a les eliminatòries de l’Eurocopa guanyant el Gernika a Fontajau (81-68). Queda pendent saber si ho farà com a primer de grup o com a segon, i si ho farà amb un dels vuit millors balanços i s’estalviarà l’eliminatòria del desembre.

Amb 10-11 Èric Surís ha hagut d’aturar el partit però els problemes han continuat (16-22) sobretot per aturar el joc d’Anna Gómez. L’alarma s’ha encès en el segon quart (16-25) però l’Uni, amb l’ajuda d’una defensa zonal i de Shante Evans, ha regirat la situació (33-27) tot i els dos temps morts del Gernika. A la mitja part s’ha arribat amb 46-34.

Shante Evans i la defensa zonal han estat determinants en el tercer quart, que ha rematat la feina. El Gernika només ha anotat tres punts en sis minuts (59-37) i, tot i que no ha abaixat els braços i ha retrobat l’encert de lluny, no ha posagt en compromís la victòria gironina.