ACB

El Joventut i Mavra tallen la seva relació

Lliga Endesa. El base croat rescindeix el seu contracte de mutu acord amb el club i jugarà fins a final de temporada a l’Skopje macedoni

Dominik Mavra va aterrar a l’estiu a Badalona com el director de joc de la Penya. Però des del primer dia el jugador, que va destacar com un dels referents europeus en categories inferiors jugant amb Croàcia, no ha respost a les expectatives que s’havien generat entorn seu. Més enllà dels números –ha fet tres punts de mitjana en 12 minuts de joc amb un 4/13 triples–, el base croat no ha dirigit i ha estat generant molts dubtes. Fins al punt que Diego Ocampo va haver de recórrer a posar Richard de base perquè no confiava en ell.

Mavra ha demanat la carta de llibertat perquè ja tenia una oferta per anar a jugar a l’Skopje de Macedònia que ha facilitat un acord ràpid per rescindir el contracte de mutu acord amb la Penya. Mavra va ser una peça important el curs passat al Karpos Sokoli, rival de l’Skopje a la final de la lliga del seu país. El seu nou club està ocupant la penúltima posició en la Lliga Adriàtica, amb 2-4 de balanç. Es repeteix, doncs, la història del curs passat, que va passar el mateix amb el lituà Vasiliauskas, que tampoc va rendir a un bon nivell en l’ACB i, quan va marxar a Turquia, ho va fer bé a l’Usak Sportif. La Penya no fitxarà ningú més, de manera que Diego Ocampo es queda amb dotze jugadors i amb Wayns de base titular i Dimitrijevic de recanvi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)