ACB

Sense baixar la guàrdia

Lliga Endesa. Després del convincent triomf contra l’Olympiacòs, el Barça Lassa viatja a Bilbao, on acredita 1-5 en les últimes sis visites

Un triomf com el de divendres ha estat suficient per variar l’estat d’ànim de tot el barcelonisme. La forma, recuperant virtuts i tensió defensiva, i el rival –tot un subcampió d’Europa– fan veure el futur amb més optimisme. Tot això, és clar, ha d’anar acompanyat de victòries i el següent compromís ja és avui, i contra un rival que habitualment se li ennuega, al Barça Lassa. I és que en les darreres sis visites en la Lliga Endesa, l’equip només ha estat capaç de vèncer una vegada a Miribilla. Tot un avís, per més que els bascos estan titubejant fins ara a la seva pista (1-3, comptant-hi l’Eurocopa). El cos tècnic ha apostat per donar d’alta en la Lliga Endesa Sanders i Claver, i això ha provocat que Vezenkov torni a ser el sacrificat. Tampoc va estar inscrit contra l’Olympiacòs.

Retrobament

Carles Duran torna a ser el tècnic de l’equip basc, que engany té un assistent català (Jesús Ramírez), i un altre que hi està molt lligat, Jaka Lakovic. L’eslovè va militar cinc temporades al Barça com a jugador (2006-2011) i en el curs passat, era assistent del filial, a LEB Or.

EL PROTAGONISTA

Estic molt content de l’etapa que estic vivint. Hi ha feina, però també alegria perquè el bàsquet és la meva vida
Jaka Lakovic
ASSISTENT DEL RETABET BILBAO
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)