ACB

Un atac contundent (83-104)

Lliga Endesa. El Barça Lassa venç a Bilbao dominant completament l’equip local (20-37, 38-64 o 62-87) gràcies a una constant i elevada efectivitat ofensiva

El Barça Lassa (5-2) ha donat continuïtat al bon joc i a les bones sensacions recuperades divendres contra l’Olympiacòs i aquesta tarda ha derrotat el RETAbet Bilbao (83-104) en la Lliga Endesa. Ho ha fet amb atenció defensiva i sent expeditiu al davant, variables que davant d’un rival sense múscul competitiu li han valgut per vèncer amb molta comoditat, acabant amb sis jugadors anotant entre 10 i 15 punts.

L’entrada blaugrana en el partit ha estat molt bona, aconseguint trobar ràpidament ritme ofensiu gràcies al joc per parelles interpretat per Heurtel i Séraphin (4-14, 4’). El seu dinamisme ha contagiat els companys i en el primer quart l’equip ho ha brodat, amb determinació i un gran encert (15-29). Les rotacions han frenat la fluïdesa ofensiva en el cinc contra cinc, però les penetracions de Pressey i l’empenta de Sanders han subjectat l’equip, que tot i el bon fer d’Àlex Mumbrú mica en mica ha anat obrint forat (20-37, 14’). Sempre atent en defensa i flaquejant només en els tirs oberts que concedia, al descans l’enfrontament estava pràcticament decidit (36-55).

Tornant, l’excel·lència ofensiva d’Heurtel i l’activitat en la rereguarda han propulsat els de Sito Alonso fins a un 38-64 que feia cara de ser definitiu, però un seguit de pilotes perdudes no forçades han reanimat el Bilbao, que ha transformat un 14-2 gràcies als punts de Redivo (50-66, 26’). Lluny de neguitejar-se, les rotacions han rehabilitat l’equip i s’ha avortat la reacció dels de Carles Duran (60-79). I ja en l’últim quart, dos triples de Navarro només arrencar han certificat el triomf (62-87, 32’).

El proper partit de l’equip blaugrana serà dijous al Palau Blaugrana (21 h), en l’Eurolliga, contra l’Anadolu Efes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)