FCBQ

Victòria del Salt en un partit igualat

SALT 72 CABRERA 67

BERMA C.B. SALT:Carrera (8), Mateu (12), Guardiola (15), Figueras (10), Ballell (13) –cinc inicial–; Artiz (6), Manzano (2), Capell (4), Jurado, Portaló i Gorga (2). 6 triples: 3 Guardiola, 1 Mateu, 1 Balell i 1 Figueras. 11/19 en tirs lliures. 21 faltes personals.CABRERA:Marín (12), Ros (6), Bernabeu (5), Villagrasa (6), Viñallonga (7) –cinc inicial–; A. González (2), Andreu (4), Vives (5), Martínez (7), García (11) i G. González. 4 triples: 2 Ros, 1 Bernabeu i 1 Martínez. 10/19 en tirs lliures. 24 faltes personals.PARCIALS:25–17, 24–22, 8–21 i 15–7.COMENTARI:Victòria treballada dels saltencs a casa. El conjunt verd-i-negre va començar molt encertat en atac, fet que el va ajudar a escapar-se en el marcador (49–39 en el descans). Tot i així, un mal tercer quart va estar a punt de malbaratar la feina feta els primers vint minuts. Finalment, el Salt va fer una bona defensa per guanyar el darrer quart i, també, el partit.