FCBQ

Molt forts i intensos al Ramon Sitjà

Copa Catalunya

CEB GIRONA 93 ADT 77

CEB GIRONA CITYLIFT:Tort (13), Justícia (3), Espinosa (13), Revilla (11), Artacho (16) –cinc–; Rigat (1), Duran (2), Mora (12), Pantrigo (6), Valls (2), Pujol (7), Paulí (7). 6 triples: 2 Pantrigo, 1 Tort, Justícia, Mora i Espinosa. 11/16 ll. 17 f.ADT:Hernández (3), Menéndez (19), Huertas (7), Yago (7), Verdecia (22) –cinc inicial–; Quesada (3), Souto, Claverias (4), Plaza (12). 9 triples: 3 Menéndez, 2 Plaza, 1 Hernández, Quesada, Yago i Verdecia. 8/13 tirs lliures. 18 faltes.PARCIALS:23-20, 25-20, 22-21 i 23-16.COMENTARI:Quart triomf a casa en cinc partits. Així es mostra el CEB a la seva pista. I ahir, contra el Torreforta, no va ser una excepció. L’intercanvi inicial el van trencar els locals amb un 8-0 gràcies al seu ritme més alt, tancant espais i amb bones ajudes. Un 13-0 en el segon quart va ser el segon avís (43-30). Ja en la segona part, l’ADT va aguantar fins al 74-68, a set minuts del final. A partir d’aquí, un 17-4 va sentenciar.