FCBQ

L’Olot derrota el Sant Cugat en un partit igualat de principi a fi

olot 72 sANT CUGAT 68

OLOT:Coma (6), Roca (10), Ramos (12), Rius (7), Guàrdia (6) –cinc inicial–; Labrador (5), Martí (4), Gutiérrez (9), Sala (9), Pujolar (4). 2 triples: 1 Roca i 1 Sala. 22/36 en tirs lliures. 17 faltes personals.SANT CUGAT:Balta (10), C. Costa (7), L. Costa (4), Benedicto (12), Lucas (6) –cinc inicial–; Mostaza (7), Lizaso (10), Pavon (6), Rodríguez (6) i Ponce. 3 triples: 2 Lucas i 1 Pavon. 11/17 en tirs lliures. 25 faltes personals.PARCIALS:14–9, 17–21, 24–21 i 17–17.COMENTARI:L’Olot va aconseguir una nova victòria a casa. Les garrotxines van sortir molt centrades, cometent molt pocs errors defensius, i van esgarrapar les primeres diferències. Tot i això, el Sant Cugat va endur-se el segon quart i va deixar el partit igualat (31–30 al descans). En la represa, el partit va seguir frec a frec, ja que cap dels dos equips aconseguia desenganxar-se de l’altre. En l’últim quart, ni els catorze tirs lliures fallats van fer que les olotines es descentressin i, amb el cap fred, van fer valer el petit avantatge del tercer període.