NBA

La desaparició d’Àlex Abrines

NBA. L’exblaugrana juga només dos minuts a la pista dels Mavericks i encadena per primera vegada tres partits sense anotar

NBA

Hornets - Spurs

86 - 106

Sixers - Magic

130 - 111

Wizards - Blazers

105 - 108

Hawks - Raptors

78 - 112

Pacers - Celtics

98 - 108

Rockets - Knicks

117 - 102

Mavericks - Thunder

97 - 81

Warriors - Pelicans

110 - 95

Jazz - Bucks

121 - 108

Kings - Clippers

95 - 97

En una temporada que és unes muntanyes russes –perdre a la pista dels Mavs, cuers de l’oest, tres dies després d’haver vençut els Warriors no és cap símptoma de solidesa– que els Thunder transitin fora de la zona de play-off no és un motiu d’esperança per a Àlex Abrines, que ha vist com els últims partits el seu paper de quarta rotació de perímetre s’ha convertit en residual del tot. A Dallas, menys de dos minuts i tercera nit seguida sense anotar. És la primera vegada que li passa com a jugador d’NBA.

I no ho té fàcil per sortir del mal pas. Per si no n’hi hagués prou que el titular de la seva posició sigui un tal Paul George (37 minuts per partit), la plantilla de Billy Donovan té moltes peces que aspiren als pocs minuts que sobren, començant per Andre Roberson (que juga molts minuts al costat de George) i continuant per Jeremy Grant (23). Però també hi és Josh Huestis (11) i a Dallas s’hi va afegir el jove Terrance Ferguson, un debutant de 19 anys que, sense passar per l’NCAA, va ser el 21è de l’últim draft i que contra els Mavs va tenir minuts per primera vegada (21, amb 7 punts). Tots, amb un component físic molt més destacat que Abrines que, si no té minuts per posar a prova el seu canell, no podrà aportar gran cosa.

Pau Gasol manté la línia de regularitat. A la pista dels Hornets va aprofitar la titularitat per fer 17 punts (5/15 tirs de camp), 7 rebots i 2 taps. Ricky Rubio va aportar 11 punts (4/5 en tirs de camp) i 7 assistències a la victòria dels Jazz contra els Bucks, que situa l’equip de Utah en zona de play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)