FEB

Retiraran els dorsals 9 i 7, de Jordana i Carbó

Lliga Femenina. Són les jugadores amb més temporades i més partits disputats amb el club i són protagonistes de la històrica lliga del 2015

El partit entre l’Spar Citylift Girona i el Cadí la Seu de diumenge a Fontajau (a les 7 de la tarda, Esport 3) servirà perquè l’Uni faci un dels actes que engrandeixen un club i el consoliden com a referència en l’esport. A la mitja part seran homenatjades les dues jugadores amb més arrelament en la història del club, Noemí Jordana i Anna Carbó. Per primera vegada l’Uni tindrà dues samarretes penjades del sostre del pavelló, el dordal 9 de Jordana i el 7 de Carbó, que s’afegiran a les de Toni Espinosa i Darryl Middleotn.

Jordana es va retirar quan va acabar la temporada passada i, si bé es dedica a l’ensenyament, continua tan vinculada amb el club gironí que n’és la vicepresidenta. Carbó, que ho va deixar oficialment a la fi del curs 2015/16 –per bé que no va poder disputar cap partit per una lesió– ha obert un parèntesi en la seva vida pel que fa al bàsquet. Totes dues són protagonistes de l’èxit més rellevant de l’esport gironí femení, la lliga del 2015, i totes dues són le s que han estat més temps defensant la samarreta del club, vuit temporades en el cas de Carbó (una a LLF2) i sis en el cas de Jordana.

3.266
punts (1.756 Carbó i 1.510 Jordana)
913
assistències (657 Jordana i 256 Carbó)
363
partits (190 Carbó i 173 Jordana)
14
temporades (8 Carbó i 6 Jordana)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)