FEB

David Muñoz, nou assistent d’Èric Surís

Lliga Femenina. Ocupa la vacant de Marc Serra en el cos tècnic de l’Uni

L’Spar Citylift ja té coberta la vacant en el cos tècnic de Marc Serra, que va deixar el club la setmana passada al·legant incompatibilitat amb la seva feina en el sector immobiliari. L’elegit és David Muñoz, que arriba amb un bagatge de catorze temporades d’experiència en el bàsquet femení, deu de les quals treballant en el Femení Sant Adrià dirigint diferents categories de formació. Actualment estava vinculat al Barça CBS, on treballava en tasques als equips de base. El preparador (Barcelona, 1982) coneixia Èric Surís d’haver-s’hi enfrontat anys anteriors. “Tinc ganes de viure aquesta oportunitat i de gaudir-ne. No podia rebutjar-la”.

Tot i que Muñoz ja es va incorporar ahir a les seves tasques, no viatjarà amb la resta de l’equip cap a Hongria, on demà l’Uni tancarà la primera fase de l’Eurocopa. El seu debut a la banqueta està previst per diumenge que ve a Fontajau, en el duel català de Lliga Femenina contra el Cadí la Seu (19 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)