NBA

LeBron perd els nervis

NBA. L’expulsen per primer cop en la seva carrera, si bé els Cavs continuen embalats i van enllaçar contra els Heat la novena victòria

A poc a poc, els Cavs es van posant a to. La seva escalada els ha col·locat tercers a l’est (14-7) i ja visualitzen el debut d’Isaiah Thomas. Es calcula que podria estar a punt per jugar a mitjan desembre.

Els d’Ohio no van tenir cap problema per tombar els Heat i encadenar la novena victòria. Tant és així que el més rellevant va ser l’expulsió de LeBron, quan faltava 1:59 per acabar el tercer quart i els locals dominaven 93-70. James es va queixar de forma enèrgica que li havien fet falta i el col·legiat Kane Fitzgerald el va enviar als vestidors. “Vaig dir el que vaig dir i ja vaig girar full, però va decidir expulsar-me”, deia LeBron. I Fitzgerald va replicar-li: “Va llançar un cop de puny a l’aire directe a mi. Després, amb agressivitat, va carregar contra mi amb to vulgar.” Va suposar la primera expulsió de l’aler, després de 1.082 partits en l’NBA. Acabaria amb 21 punts i 12 rebots, però el millor dels Cavs va ser Kevin Love (38).

De la resta de la jornada, destaca la tercera victòria seguida dels Jazz, contra els Nuggets, basant-se en una gran segona part (58-28). Ricky va acabar amb 13 punts (5/10 tirs), 5 assistències i 4 rebots en els de Salt Lake City, vuitens a l’oest (10-11).

La jornada

Cavs - Heat

108 - 97

Bulls - Suns

99 - 104

TWolves - Wizards

89 - 92

Jazz - Nuggets

106 - 77

Kings - Bucks

87 - 112

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)