FCBQ

Quarta victòria consecutiva del Multiserveis Palamós

UE HORTA 70 PALAMÓs 78

UE HORTA:Ausio (15), Ferragut (5), Ribas (2), Sánchez (13), Ferrer (11), —cinc inicial—; Guàrdia (2), Cruells, Noguera, García, Roa, Gómez-Reino (19) i Isern (3). 9 triples: 3 Ausio i Sánchez, i 1 Ferrer, Ferragut i Isern. 22 faltes personals. 3/6 en tirs lliures. Eliminat: Isern..MULTISERVEIS CE PALAMÓS:Juanola (8), Jordà (5), Iruela (15), Ayachi (13), Ruíz (3), —cinc inicial—; Ferré, D. Garcia, Puyol (3), Marcos (13), Latorre (8), R. Garcia (2), Nicolás (8).10 triples: 3 Iruela, 2 Juanola, Ayachi i 1 Puyol, Marcos i Ruíz. 14 faltes personals. 14/22 en tirs lliures.PARCIALS:18-28, 21-13, 14-23 i 17-14.COMENTARI:Victòria del Palamós en una de les pistes més complicades de la temporada, la de l’UE Horta. Els visitants van dominar el matx des de l’inici gràcies, en especial, a l’encert des de la distància (10 triples durant el partit). Abans del descans, els locals es van posar a només dos punts (39-41). En el tercer període el Palamós va agafar un avantatge d’11 punts, que va saber gestionar en l’últim quart fins al definitiu 70-78.