FCBQ

El Bisbal es queda amb un pam de nas en l’últim segon

Primera catalana. El Bisbal va poder guanyar el partit en l’últim segon

BISBAL 67 montgat 68

SOL GIRONÈS BISBAL BASQUET:Terrades (1), Poch (2), Oliva (8), Òdena (8), Barrasa (19), —cinc inicial—; Castillo (7), Mateu (2), Frau (2), Candelario (6) i Castelló (12). 6 triples: 4 Castelló i 1 Candelario i Òdena. 13/21 en tirs lliures. 24 faltes.UE MONTGAT:Baluda (16), Escamilla (1), Lorente (17), Sànchez (14), Medio (12), —cinc inicial—; Balletbó (2), González, Pascual, Blanco (2), Arenas (4). 3 triples: 2 Baluda i 1 Arenas. 15/23 en tirs lliures. 22 faltes.PARCIALS:20-22, 19-15, 16-11 i 12-20.COMENTARI:Derrota dura del Bisbal, que va dominar el partit durant bona part del matx. Els bisbalencs es van avançar en el minut 18 de partit i no van anar al darrere en el marcador fins al minut 39. Un bàsquet dels locals en els últims instants posava el 67-66 en el marcador. Amb 5 segons restants, els bisbalencs van tenir l’opció de guanyar el partit però, després d’una bona jugada, el tir de Barrasa va picar al taulell, va fer la corbata i va acabar sortint.