FEB

Gironines per sempre més

Lliga Femenina. Els dorsals 9 i 7 de Noemí Jordana i Anna Carbó amb l’Uni Girona ja pengen del sostre de Fontajau com a homenatge i testimoni per a les generacions que vindran

Noemí Jordana i Anna Carbó no són gironines de naixement però ja formaven part de l’univers referencial de l’esport gironí. Des d’ahir, en són per sempre més. El dorsal 9 de la base acompanya el 7 de Darryl Middleton a l’esquerra del sostre de Fontajau i el 7 d’Anna Carbó és al costat del 14 de Toni Espinosa, a la dreta.

En un acte senzill però representatiu, la Generalitat (amb el secretari general, Gerard Figueras, i el representant gironí, Pep Pujols–, l’Ajuntament –amb l’alcaldessa, Marta Madrenas, i la regidora d’Esports, Isabel Muradàs–, la federació catalana –amb el president, Joan Fa, i el representant a Girona, Xavier Santaló, i el club, amb el president Cayetano Pérez al capdavant, van reconèixer la trajectòria de les dues jugadores abans que els Marrecs de Salt fessin un doble pilar de cinc i les samarretes fossin penjades del sostre. “Sempre he agraït al club, a Girona i a la seva gent que m’acollissin tants anys, tants partits. És un honor tenir aquesta samarreta penjada de Fontajau”, va dir Anna Carbó, que ara viu i treballa fora de la ciutat. Jordana, en canvi, s’hi ha quedat, “i ara estaré aquí per sempre”, va expressar.

Anna Carbó va jugar 202 partits en vuit temporades, amb 1.890 punts i 264 assistències. Jordana, 1.691 punts i 763 assistències en 203 partits i sis temporades, comptant totes les competicions.

405
partits
en totes les competicions sumen Jordana (203) i Carbó (202) jugant amb l’Uni.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)