Eurolliga

Complicadíssim entrar al ‘play-off’

Eurolliga. A tres triomfs del vuitè, el Barça (5-10) necessita fer una segona volta quasi perfecta per somiar

El Barça ha acabat la primera volta amb un balanç de 5-10, amb un 4-4 a casa i un 1-6 a fora i a tres victòries del vuitè classificat. Amb un programa pendent de set enfrontaments al Palau i vuit lluny de casa, tot i el triomf d’ahir els blaugrana ho tenen complicadíssim per entrar al play-off. La temporada passada, el vuitè classificat tenia un triomf menys que enguany (7 per 8) i al final el tall el van marcar les setze victòries. És a dir, l’equip hauria de fer un 11-4 en la segona volta per arribar al 16-14.

El precedent

L’única referència és la temporada passada i és contundent. Dels vuit primers equips després de la primera volta, set van jugar el play-off. Només va caure l’Estrella Roja, que era vuitè, i va entrar l’Anadolu Efes, que era novè amb el mateix balanç (7-8) que els serbis. L’Anadolu va acabar setè (17-13) fent una segona volta de 10-5, mentre que l’Estrella Roja no va entrar tot i signar un 9-6. A banda de l’equip de Perasovic, dels que no eren entre els vuit primers després de quinze jornades només el Zalgiris i el Galatasaray van canviar de cara, respectivament, amb un 8-7 i un 7-8 de balanç. No els va servir de res.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)