FCBQ

Victòria grupal d’un GEiEG molt intens

Primera catalana femenina. Un 11-0 abans del descans va trencar el partit

GEIEG 62 SANT JUST 49

GEIEG:Artigas (6), Formatjé (13), González (10), Sole (5), Condom; Bataller (3), Maria Ripoll (1), López (13), Mar Ripoll (5), Sargatal (4). 4 triples: 3 Formatjé, 1 López. 18/28 en tirs lliures. 19 faltes.SANT JUST:Herrero (4), Rubio (2), Macià (6), Vives (0), Tribaldos (10); Rojals (9), Fernández (11), Carrasco (4), Serrano (3). 2 triples: Rojals, Fernández. 7/13 ll. 27 faltes. Elim.: Macià i Tribaldos.PARCIALS:13-10, 17-8, 15-21 i 17-10.COMENTARI:Victòria grupal del GEiEG, que va començar intens en defensa. Això va fer que el rival no anotés en joc fins al minut 7. Un 11-0 abans del descans va situar la màxima diferència (30-18). En el tercer quart, el Sant Just va avançar les línies, però el GEiEG B mai va perdre la concentració. Al final, l’equip de Bernat Vivolas, totalment assentat a la banqueta, va sumar el setè triomf.