FCBQ

Un Salt erràtic perd amb contundència a Badalona

Primera catalana. El desencert de tres i la mala defensa, clau

minguella 72 salt B 48

MINGUELLA:Franquesa (5), Villalaín (2), Pardillos (2), Roureda (9), Ors (15) –cinc inicial–; Bofarull (10), Arregui, Ibáñez (7), Llongueras (6), Lorente, X. Teruel (9) i J. Teruel (7). 5 triples: 2 Teruel, 1 Bofarull i 1 Franquesa. 9/13 en tirs lliures. 25 faltes personals.SALT B:Touray (2), Carrera (11), Mateu (5), Guardiola (5), Figueras (8) –cinc inicial–; Artiz (4), Manzano, Martínez (3), Pérez (6), Portaló (3) i Carpintero (1). Triples: –. 16/26 en tirs lliures. 17 faltes personals.PARCIALS:15–20, 20–9, 25–14 i 12–5.COMENTARI:Tot i fer un bon inici, el Salt va deixar escapar l’avantatge en el segon quart i ja no va ser capaç de recuperar-lo. Durant el segon quart i en la represa, els locals van ser clars dominadors del partit i van aprofitar la tova defensa i el desencert dels saltencs des de 6,25 –cap triple anotat– per ampliar diferències fins al resultat final.