FEB

Bàsquet

Copa femenina

L’Spar Citylift Girona jugarà la final contra l’Avenida

La copa. Ha trinxat el Mann en el tercer quart i s’ha imposat per 80-60. Demà intentarà obtenir el títol que se li va escapar fa un any a Fontajau

L’Spar Citylift Girona ha derrotat el Mann Filter per 80-60 i demà al migdia jugarà la seva final de copa, contra el mateix rival que l’any passat a Fontajau (el Perfumerías Avenida) i amb l’objectiu de canviar el signe dels últims enfrontaments i guanyar l’únic títol FEB que li falta. Colhado (15), Traoré (16), Núria Martínez (11) i Rosó Buch (13) han anotat en dobles dígits.

Tot i una sortida fluida de l’Uni (6-0) el Mann ha aturat el cop tancant el rebot i portant les gironines a atacar cinc contra cinc (17-13). En el segon quart tot s’ha fet més difícil (24-23) fins que l’Uni ha pogut començar a sumar en transició (32-25) i a la mitja part mantenia un petit avantatge (39-33) amb el Mann refugiat en una defensa zonal.

Sortint del vestidor Núria Martínez (3 tirs lliures i un triple) ha encarrilat el partit (45-33). L’Uni ha mantingut l’avantatge entre 10 i 15 punts que ha pesat com una llosa en el Mann. Es veia venir que com més s’apropés el desenllaç, més fort seria l’Uni i així ha estat. Un 13-0 ha deixat el matx esventrellat (65-40, 29’) i ha permès que Èric Surís pensés en la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)