FEB

El líder sotmet un Salt entregat

EBA. Xevi Torrent (8 punts) es va enfrontar per primer cop al seu club de tota la vida

vic 85 salt 45

VIC:Garrote (17), Vidal (4), Rabaseda (6), Domínguez (16) i Juanola (2); Comas (4), Rodríguez (9), Iglesias (4), Touré (15), Torrent (8). 29/43 de dos, 6/22 triples (3 Garrote, 2 Torrent, 1 Rodríguez) i 9/9 lliures. 31 reb. (6 Touré), 25 assist. (7 Rab.) i 107 val. (20 Garro., Domí. i Touré).SALT:Rojas (6), Ferragut (6), Planas (2), García i Wimbish (11); Pujolràs (6), Nadal (7), Pons, Gorga i Piqueras (5). 16/35 dos, 2/18 triples (Nadal i Piqueras) i 7/12 lliures. 23 reb. (4 Ferragut i Wimbish), 4 assis. (Planas, Pons, García, Piqueras) i 24 val. (9 Wimbish).PARCIALS:20-12, 26-9, 18-13 i 21-11.

Segueix el Salt la seva temporada irregular, sense trobar la tecla per estabilitzar el seu joc i ser competitiu tant a casa com a fora. Ahir, tot s’ha de dir, la pista del líder tampoc era el millor escenari per reaccionar. Els jugadors dirigits per Oriol Verdés van perdre amb molta claredat a Vic (85-45) contra l’equip de Xevi Torrent, que per primer cop s’enfrontava al seu equip de tota la vida –en l’anada no va jugar per lesió–.

Els visitants no van sortir malament i van competir els primers set minuts de partit. La sortida a pista precisament de Torrent, amb dos triples, va estirar el marcador fins al 20-12 del final del primer quart. A partir del segon és quan el Salt va deixar-se anar, i va mostrar la seva pitjor versió.

Ni els dos temps morts demanats pel tècnic van poder aturar un 16-0 dolorós, que va deixar en el descans un preocupant 46-21. La defensa de l’un contra un va ser un desastre i això va provocar un desequilibri absolut en la fluixa defensa saltenca. Només algun robatori de pilota va poder evitar abans de la mitja part un resultat encara més escandalós. No va millorar gaire el panorama en la represa, tot i que el Salt va protagonitzar el seu millor quart. Començant fluix però ficant-se a poc a poc en el partit, els de Verdés van competir amb un 18-13, tot i que els problemes en la defensa del atac estàtic rival es mantenien –64-34 al final del tercer quart.

El darrer període va ser absolutament de tràmit. El Vic no va forçar la màquina, però es va permetre tenir en pista els seus dos pivots, Touré i Domínguez. Al final, derrota per quaranta punts de diferència i males sensacions per al Salt.