FCBQ

Un Olot desconnectat perd per segona jornada consecutiva

olot 67 EL prat 74

OLOT:Labrador, Coma (3), Roca (20), Sala (7), Ramos (9) –cinc inicial–; Martí (2), Gutiérrez, Pujolar (8), Rius (18), Guàrdia. 7 triples: 4 Roca, 1 Sala, 1 Ramos i 1 Coma. 6/11 en tirs lliures. 20 faltes personals.EL PRAT:Cebrián (12), López (30), Martínez (12), Caballero, Gallego (9) –cinc inicial–; García (5), Ruíz (2), Martínez (4) i Oliver. 3 triples: 1 Martínez, 1 Gallego i 1 García. 17/20 en tirs lliures. 20 faltes personals.PARCIALS:14–14, 14–22, 24–13 i 15–25.COMENTARI:L’Olot va perdre a casa de manera sorprenent contra un rival de la part baixa. Les olotines van ser molt irregulars, ja que van ser capaces de remuntar un desavantatge de vuit punts tornant del descans, gràcies a un tercer quart en què van imposar el seu ritme de joc, però van malbaratar tota la feina en el darrer. La mala defensa juntament amb l’encert visitant –cal destacar els trenta punts de Cristina López– van ser les claus de la derrota garrotxina.