NBA

Ricky i els Jazz segueixen a l’alça

NBA. Quarta victòria consecutiva de Utah, un altre cop amb 129 punts, amb gairebé un doble doble del base

Quarta victòria consecutiva. I amb 14 punts, nou assistències i sis rebots de Ricky Rubio, en un gran estat de forma en aquest moment de la temporada, a dues setmanes de l’All-Star. Així funcionen ara els Jazz, que divendres a la matinada van ser capaços d’anotar 129 punts en el triomf a Phoenix, els mateixos que contra els poderosos Warriors. Va ser la tercera victòria amb més marge enguany, que consolida la segona millor ratxa del conjunt de Utah aquesta temporada. Els play-off a l’oest per al base del Masnou i companyia –són a la desena plaça amb una marca de 23-28– no són cap utopia, ara per ara. Tot i l’exhibició del català, que va signar una primera meitat gairebé perfecta, el millor va ser l’escorta rookie Donovan Mitchell amb 40 punts.

Pel que fa a la resta de la jornada, el base dels Blazers Damian Lillard, amb els seus 32 punts, va arribar als 10.000, això sí, en una dura derrota contra els Raptors de DeRozan (35 punts). Els Warriors de Durant (33) van anar per feina a Sacramento.

Rozier fa d’Irving als Celtics

Mai ha estat tan ben aprofitada la lesió d’un titular i all-star. El reserva de Kyrie Irving als Celtics, el jove Terry Rozier (23 anys), va semblar per moments el titular anotant 31 punts en el triomf contra els Hawks (119-110) a Boston. Va ser el segon partit de Rozier com a titular i el segon en què va aconseguir un triple doble (17 punts, 11 rebots, 10 assistències). És el segon jugador de la història en aconseguir un triple doble en el seu debut com a titular. Un substitut, per tant, de luxe per a Irving en els Celtics, que han confirmat la incorporació de Greg Monroe.

La jornada

Hornets - Pacers

133 - 126

Celtics - Hawks

119 - 110

Nets - Lakers

99 - 102

Raptors - Blazers

130 - 105

Sixers - Heat

103 - 97

Bucks - Knicks

92 - 90

Thunder - Pelicans

100 - 114

Suns - Jazz

97 - 129

Kings - Warriors

104 - 119

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)