NBA

Marc Gasol, decebut per la falta de compromís

NBA. El jugador dels Grizzlies creu que els jugadors ha de mirar per l’equip en comptes d’un mateix per poder lluitar per arribar a ‘playoffs’

El jugador català dels Memphis Grizzlies, Marc Gasol, ha fet unes declaracions bastant pessimistes sobre la situació de l’equip i com juga: “Cal cuidar més l’èxit de l’equip que el teu propi, almenys en els pròxims 30 partits o els que quedin, perquè amb aquest egoisme a banda i banda de la pista és impossible”. I es que els Grizzlies, té un dels pitjors balanços (18-35) i sembla que els jugadors no fan res per canviar-ho. Tot i així, Gasol està tranquil per la seva aportació: “Preocupar-me per mi mateix no canviarà això, no portarà res de nou. El més important és començar a generar confiança i espero que prenguem la decisió de l’equip abans del ‘jo’, tot i que és una decisió que ha de venir de dins de cadascú”.

I es que els Grizzlies, des de que es va lesionar Mike Conley, el jugador franquícia, no han aixecat cap. El jugador porta dos mesos sense jugar per molèsties i finalment s’ha decidit que no jugarà aquesta temporada per poder operar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)