NBA

LeBron James, es queda

NBA. Diu que està compromès amb els Cavaliers, malgrat els rumors de que havia demanat un traspàs abans del tancament de fitxatges pels mals resultats de l’equip

Queda poc per el tancament de fitxatges de l’NBA i amb això arriba l’hora de parlar sobre els traspassos d’última hora. Un dels més impactants era que LeBron James, jugador dels Cleveland Cavaliers, havia demanat el traspàs degut a les ultimes derrotes del seu equip. I es que ell creu que l’equip no està compromès per lluitar per els play-offs: “En realitat no tinc paraules, haurien de treure’ns de la televisió nacional aquesta temporada per com juguem”. Tot i així, després de perdre ahir contra els Orlando Magic després d’anar guanyant de 21 punts de diferència, LeBron va declarar la seva fidelitat pels Cavs: “L’hi dec als meus companys. Ara mateix estic aquí, durant aquesta temporada. Cal intentar trobar la fórmula per competir. No podria deixar de confiar en els meus companys. No podria fer això “.

Els Cavs, estan a quatre derrotes d’estar fora dels play-offs, cosa que suposaria un fracàs degut al nivell de l’equip els últims anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)