FEB

El Girona rep el Boet i el Salt es reforça amb un americà

EBA.

Es reprèn l’EBA després de l’aturada per la Lliga Catalana, que va guanyar el Quart de manera sorprenent. Avui entra en joc el Bàsquet Girona, que, després de la decepció d’haver perdut el lideratge i el basket-average contra el Masnou, rep el Boet a Fontajau (a les 7) amb la necessitat de vèncer per almenys protegir la segona posició del Menorca i de l’Arenys (tots dos a una victòria dels gironins, i en el cas de l’equip maresmenc, amb un partit pendent).

D’altra banda, el Salt (4-11, però cinc derrotes seguides per una diferència mitjana de 24 punts) no en fa prou amb el relleu a la banqueta i reforçarà l’equip. Diumenge, a la pista del cuer, el JAC Sants, debutarà l’aler pivot nord-americà Hasain Bunnell (1,98, 1994), un jugador amb 56 partits d’experiència a la NCAA-2 (amb Miles) i 5,1 punts (57% de 2) i 3,7 rebots en el seu darrer curs (2015/16). Ara formava part de l’Europrobasket International Academy, que dirigeix Brad Kanis a Fontajau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)