ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

Pesic injecta il·lusió al Palau (90-58)

Lliga Endesa. El Barça Lassa supera el Bilbao Basket, a qui domina des del salt inicial amb una defensa excel·lent, en el darrer test abans de la copa que comença dijous a Las Palmas

Svetislav Pesic, ovacionat en la seva presentació i també quan ha saltat a la pista, ha sumat la seva primera victòria contra el Bilbao (90-58) com a tècnic blaugrana en un partit on els blaugrana han dominat des del salt inicial en el darrer test abans de la copa que arrenca dijous a Las Palmas.

Els blaugrana han començat amb Heurtel de base i Ribas d’escorta mentre Kurucks, titular a Tel Aviv, no ha estat convocat. La igualtat només s’ha mantingut fins el 7-6. A partir de llavors parcial de 9-0(16-6) amb Ribas i Heurtel com a motors ofensius. El segell Pesic en defensa s’ha vist sobretot perquè el sistema d’ajudes ha funcionat molt bé i el Bilbao s’ha vist col·lapsat en tot moment amb moltes dificultats no només per anotar sinó també per trobar bons tirs. El Barça ha agafat una màxima avantatge de 12 punts (21-9 que ha anat gestionant amb tranquil·litat fins al descans (35-27).

Al segon temps els blaugrana han anat per feina ben ràpid. Quatre punts seguits de Tomic guanyant la partida absolutament a Gladness i un triple d’Heurtel han situat la diferència en 17 punts (44-27). Després del temps mort obligat de Mrsic el Barça ha sentenciat (54-31) amb dos triples consecutius de Sanders i Ribas. Amb el partit a la butxaca Pesic ha fet diferents proves, com per exemple, situar Navarro en la posició de base. A 7:10 pel final i am bel partit trencat (71-42) el tècnic serbi ha donat entrada a Pressey, qui ha intentat donar espectacle amb accions individuals, i Vezenkov que no havien jugat ni un segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)