FCBQ

El Palamós té a prop el triomf a la pista del líder

MATARÓ 66 PALAMÓS 60

MATARÓ:Bellot (2), Puig (4), Sánchez (10), Serra (10), Traver (9) –cinc inicial–; Lluch (5), Teixidó (3), Cànovas (7), Varela (7), Cuixart (9). 9 triples: 2 Cuixart i Traver, 1 Lluch, Sánchez, Serra, Teixidor i Cànovas. 7/10 en tirs lliures. 16 faltes.MULTISERVEIS PALAMÓS:Franc (14), Ureña (14), Jordà (2), Latorre (1) i Ayachi (4) –cinc inicial–; Ferré, Marcos, Iruela (9), R. García (12), Nicolàs (4). 5 triples: 2 R. García, 1 Franc, Ureña, Iruela. 13/25 en tirs lliures. 24 faltes.PARCIALS:14-12, 12-21, 14-19 i 20-14.COMENTARI:Derrota palamosina a la pista del líder, que va portar el pes en el primer quart. En el segon, les faltes van fer baixar la intensitat (33-26 en el descans). En la represa, un mal inici visitant va fer que s’obrís una escletxa (48-30) però el Palamós va reaccionar en un darrer quart brillant (61-58) en què no va poder assolir el triomf, molt condicionat per la diferència en tirs lliures.