FEB

Festival al Nou Congost

LEB Or. Espectacular encert anotador de l’ICL Manresa contra l’Araberri, que fins a l’últim quart no es va rendir

icl manresa 99 araberri 88

ICL MANRESA:Trias (14), Lundberg (10), Martín (12), Costa (8) i Muñoz (13); Hamilton (7), Jou (5), Sakho (4), Garcia, Allen (19) i Gintvainis (7). 34/59 de 2, 7/19 de 3 (2 Costa i 1 Hamilton, Lundberg, Allen, Muñoz i Gintvainis), 10/14 tirs lliures, 38 rebots (8 Trias), 23 assistències (7 Trias) i 117 valoració (23 Trias).ARABERRI:Wintering (22), Dee (15), Edwards (10), Uclés (15) i Araujo (6); Newby, Mitrovic (8), Pechacek (9) i Cizmic (3). 25/43 de 2, 9/18 de 3 (3 Dee, 2 Wintering i Mitrovic i 1 Uclés i Cizmic), 11/18 tirs lliures, 23 rebots (5 Edwards, Culés i Araujo), 18 assist. (9 Wintering) i 92 valoració (23 Wintering i Uclés).PARCIALS:18-26, 33-21 (51-47), 28-23 (79-70), 20-18 (99-88).

L’ICL Manresa es va refer de la derrota en la final de copa amb una victòria en un partit espectacular contra un rival que, malgrat el seu dèficit de rebot, va tenir arguments per replicar l’equip català fins a l’últim quart.

Amb Nacho Martín d’inici i Gintvainis finalment disponible, els d’Aleix Duran van patir d’inici amb el seu desequilibri anotador. Molt superior a dins (17/28 de dos en la mitja part) va estar negat des del triple en el primer quart (0/7) però no en el segon (5/5). L’Araberri es va fonamentar en la transició i en els seus petits (Wintering però també Dee) i va manar tot el primer quart, però quan els tiradors del Manresa van filar prim i Lluís Costa i Trias van agafar la batuta, el resultat es va capgirar. Amb tot, el segon quart va ser d’alternances (del 32-30 al 36-39, i 51-47 en l’intermedi) però el Manresa es va mostrar irresistible en el tercer quart, no tant per encert (10/19 en tirs de camp, que ja està bé) com en el rebot (9 a 3). Malgrat tot, l’Araberri va tornar (del 71-59 al 78-70 amb triples d’Uclés, Dee i Wintering) però els cinc primers minuts de l’últim quart van ser un festival dels locals (93-77, 35), que no van arribar als 100 punts perquè no s’ho van proposar.