FCBQ

El CEB, a punt de donar la sorpresa a la pista del líder

Copa Catalunya. Un 13-4 en els últims tres minuts sentencia un partit molt igualat

MOLINS 64 CEB GIRONA 54

BÀSQUET MOLINS:Alias (9), Pedreny, Mola (4), Bosch (3), López (22) –cinc inicial–; Ugarte (14), Calvo, Pan, Sánchez (2), Tintorer (10), Oropesa. 10 triples: 4 Ugarte, 2 Tintorer i López, 1 Bosch i Alias. 8/11 en tirs lliures. 12 faltes personals.CEB GIRONA CITYLIFT:Tort (6), Espinosa (7), Revilla, Artacho (21), Pujol (4) –cinc inicial–; Rigat, Duran (8), Mora, Marín, Valls (8), Alonso. 1 triple: Espinosa. 3/8 en tirs lliures. 20 faltes personals. Cap eliminat.PARCIALS:15-20, 14-9, 14-13, 21-12.COMENTARI:A punt va estar el CEB Girona de donar la sorpresa a la difícil pista del Molins, nou líder del grup de Copa. Els d’Albert Morejón van competir a la perfecció durant 37 minuts, tot i les baixes de Paulí, Pantrigo i Justícia. De fet, el 4-14 inicial ja va ser un primer avís que els gironins anaven a totes, sense complexos. La bona defensa de l’atac estàtic rival donava ales als visitants, molt actius, que tancaven totes les penetracions i sortien al contraatac gràcies al control del rebot defensiu. Va ser al segon quart quan el Molins va reaccionar, vivint del triple (4 en aquest període). L’empat del descans es va gairebé mantenir en un tercer quart d’intercanvi de cistelles. Una igualtat que es va mantenir amb el 47-48, a cinc minuts del final, i amb el 51-50, a tres. Va ser quan l’encert i la qualitat van decidir. Un 13-4, amb vuit punts del local Félix López, va sentenciar. La falta de ‘bonus’ per als gironins, tampoc va ajudar.