ACB

L’ACB garanteix que la copa es disputarà

La vaga. Retreu al sindicat que no hagi informat els jugadors de les raons

“La copa del Rei es disputarà. Esperem que sigui amb total normalitat, però, si cal, aplicarem totes les mesures que estiguin al nostre abast”, va dir ahir la secretària general de l’ACB, Esther Queraltó, en una nota emesa per la patronal en relació amb la convocatòria de vaga que ha fet el sindicat de jugadors (ABP) a partir d’aquesta setmana. “Els clubs ens han assegurat que hi aniran i que competiran, per això estem segurs que la copa es jugarà”, va afegir.

Queraltó titlla d’“irresponsabilitat tremenda” la convocatòria d’aturada “quan queden quatre mesos per negociar [fins al 30 de juny], i encara més quan la vaga es convoca exclusivament pel finançament directe de la seva estructura [l’anomenat fons social], en haver rebutjat totes les propostes de cofinançament per part de l’ACB i el CSD”. També retreu que l’ABP “no ha informat els jugadors dels motius reals”, un argument que ja va posar de manifest alguna de les plantilles que diumenge es va desmarcar de la vaga: “Hem sentit declaracions de jugadors que diuen que faran vaga per impedir el mercat lliure d’extracomunitaris”, un punt que no és sobre la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)