FCBQ

Estrena amb derrota contra un rival superior

Copa Catalunya femenina (asc.). El rebot i els 11 triples locals, la diferència

VILADECANS 92 GEIEG 63

UNILEVER VILADECANS BF:Espín (6), Simón (20), Sala (2), Tatche (9) i Guerrero (3) –cinc inicial–; Agout (4), Pascual (9), Jiménez (12), Mariscal (10), Marceló (15), Casanovas (2). 11 triples: 3 Pascual, 2 Jiménez i 2 Mariscal, 1 Agout, Tatche, Marceló i Simón. 28/35 en tirs lliures. 25 faltes personals.GEiEG GVC GAESCO:Bagaria (1), Comella (13), Bartolí, Bender (5), Pairó (10) –cinc inicial–; Martín (5), Coma (3), Jòdar (7), González (15), Aissatou i Mayoral (4). 4 triples: 2 Jòdar, 1 Martín i Comella. 19/27 en tirs lliures. 28 faltes personals. Eliminada: Bender.PARCIALS:19-12, 23-16, 24-18 i 26-17.COMENTARI:Derrota del GEiEG en el primer partit de la segona fase de la lliga, del grup per lluitar per l’ascens, en un partit en què les joves jugadores de Joan Pau Torralba van patir en el rebot (14 captures menys) i van encaixar 11 triples contra un equip molt més experimentat. De fet, el matx va servir per agafar força experiència per al conjunt grupista, que als primers minuts va competir (6-6), gràcies a la pressió i la intensitat. Els dos contra un van permetre a les gironines recuperar alguna pilota, tot i que no van estar afortunades a l’hora d’anotar tirs alliberats. La reacció local no es va fer esperar i de seguida el potent Viladecans es va ficar en partit (19-12). Les visitants no van poder arribar als tirs del conjunt local, que va defensar molts minuts amb alternatives. Després del descans (42-28), la bona circulació del Viladecans i la seva experiència van fer impossible la remuntada.