NBA

Mala nit dels Gasol

NBA. Els Spurs cauen de les posicions de ‘play-off’ després de cedir a Houston, mentre que els Grizzlies continuen al pou de l’oest després d’enllaçar la divuitena derrota contra els Bucks

Els Spurs van perdre contra els Rockets i ja encadenen tres derrotes. Pau Gasol va jugar només 14 minuts en els quals va poder fer unes estadístiques de 4 punts, 4 rebots i 1 assistència. L’entrenador dels Spurs, Gregg Popovich, va decidir fer moltíssima rotació amb tot el planter per sobre dels 10 minuts de joc i sense jugadors importants com LaMarcus Aldridge, Manu Ginóbili i Kawhi Leonard. Aquest últim s’espera que torni la matinada de dijous contra els Pelicans. Amb aquesta derrota, els Spurs estan de moment fora del play-off de la conferència oest, un fet inesperat ja que acumulen 20 temporades consecutives en la posttemporada (des del 1998). De la seva part, Marc Gasol i els Grizzlies van perdre contra els Bucks i no surten del pou. Amb aquesta, l’equip de Memphis encadena 18 derrotes, amb el pitjor balanç de la lliga (18-49). El jugador de Sant Boi va fer un bon partit, amb 17 punts, 7 rebots i 3 assistències, però la bona primera part de l’equip de Milwaukee (50-64) va marcar la diferència durant tot el partit. Els Bucks es mantenen en la setena posició de l’est (36-31).

Quant als Thunder, van guanyar contra els Kings i es mantenen quarts en la conferència oest (40-29). Russell Westbrook va ser dels millors, amb 17 punts, 10 rebots i 11 assistències. Damian Lillard va liderar els Blazers contra els Heat amb 32 punts, 5 rebots i 10 assistències. L’equip de Portland encadena 10 victòries i es manté en la tercera posició de l’oest (41-26).

La jornada

Rockets - Spurs

109 - 93

Grizzlies - Bucks

103 - 121

Thunder - Kings

106 - 101

Blazers - Heat

99 - 115

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)