NBA

Polèmica per el descans a jugadors importants

NBA. Equips com Warriors, Celtics i Heat han donat descans als seus jugadors més importants per a que estiguin frescos al “play-off”

La jornada

Magic- Bucks

126 - 117

Celtics - Wizards

124 - 125

Kings - Heat

109 - 94

Warriors - Lakers

117 - 106

Si fa poc el comissionat de la NBA Adam Silver va posar sancions per els equips que feien tanking (perdre a propòsit per tenir més possibilitats d’aconseguir millors jugadors al Draft) ara potser la sanció ve per als equips de dalt de la classificació (el comissionat creu que va en contra de la competició i per al públic). I es que tant els Celtics com els Warriors han fet moltíssimes rotacions donant descans a jugadors importants com Kyrie Irving, Al Horford i Jaylen Brown per part dels Celtics com Curry, Thompson i Draymond Green per part dels Warriors. Tot i així, l’equip d’Oakland ha guanyat amb Kevin Durant com a lider en els últims minuts. Els Celtics no han tingut la mateixa sort, han perdut contra els Wizards, que han jugat amb tots els jugadors importants (excepte John Wall per lesió)per a poder aspirar al tercer lloc de la conferència est. Tot i les baixes dels Celtics, han lluitat el partit amb dos pròrrogues, però la falta d’encert de Jayson Tatum als tirs lliures ha donat la victòria a l’equip de Washington.

Aprofitant que hi ha 5 partits de diferència entre estar dins o fora del play-off a la conferència est, els Heat han donat descans a jugadors com Dwayne Wade o Hassan Whiteside i han perdut a la pròrroga contra els Kings. L’equip de Sacramento no coneix la derrota contra els Heat aquesta temporada.

Els Bucks han perdut inesperadament contra els Magic, el gran encert de l’equip d’Orlando al primer quart (36-20) ha marcat la diferència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)