ACB

ESPORTS

BÀSQUET

Evitar el precipici

Lliga Endesa. El Divina Joventut rep l’Obradoiro amb Dimitrijevic en un partit ja sense més marge d’error

És un tòpic però és la realitat: final per a la Penya. El marge cada vegada s’ha anat reduint més fins al punt que després d’onze derrotes seguides i de perdre partits clau, com a Sevilla, els verd-i-negres no tenen més remei que guanyar tant sí com no. El rival era a principi de la temporada un rival directe, però a la 22a jornada té sis victòries més que la Penya i, per tant, arriba sense pressió. El dubte és saber si podrà jugar Matt Thomas, el seu líder, que el Barça de Sito Alonso va voler fitxar, que ha estat absent els darrers partits per un problema al canell. Tornen també els exjugadors de la Penya Nacho Llovet i Albert Sàbat. Els verd-i-negres són conscients que han de mantenir el mateix nivell d’intensitat defensiva que fa set dies contra el Baskonia, però també que han de tenir més encert en el tir –van fer 4/26 triples–. Carles Duran creu que un triomf avui contra l’Obradoiro els trauria la motxilla que arrosseguen i els alliberaria.

Torna Dimitrijevic

Qui tornarà a la convocatòria és el macedoni Neno Dimitrijevic, després de quedar-ne fora contra el Baskonia per decisió tècnica. Això va permetre el debut del júnior Zagars, que torna amb el júnior i amb l’Arenys a EBA. Dimitrijevic tornarà a ser el recanvi de Laprovittola.

LA FRASE

Si defensem com contra el Baskonia guanyarem més partits que no perdrem dels dotze que ens queden
Carles Duran
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)