FCBQ

Fregant la sorpresa a la pista del Boet

Copa Catalunya femenina (ascens). El GEiEG va plantar cara a un dels candidats al títol però Jones (41 val.) va decidir el partit

BOET 63 GEIEG 58

BOET MATARÓ:Jones (27), Gibert (1), Barbena, Graupera (3), Ruano (19) –cinc inicial–; Latorre, Chacon, Solé (2), Massuet (3) i Jiménez (7). 3 triples: 2 Jiménez i 1 Ruano. 22/31 en tirs lliures. 23 faltes personals.GEiEG GVC GAESCO:Pairó (11), Coma (4), Comella (7), Bagaria (7), González (7) –cinc inicial–; Bender, Solé (16), Jodar (3), Bartolí (1) i Mayoral (2). 5 triples: 1 Pairó, 1 Solé, 1 Comella, 1 Bagaria i 1 Jodar. 2/2 en tirs lliures. 27 faltes personals.PARCIALS:21–11, 12–14, 13–11 i 17–22.COMENTARI:El GEiEG va estar a punt de donar la campanada a Mataró. L’inici gironí va ser tou i el conjunt mataroní ho va aprofitar per agafar el primer avantatge. En el segon quart, les visitants van aconseguir córrer i van arribar vives a la mitja part (33–25). Al segon temps, el conjunt local va tornar a escapar-se en el marcador, però el GEiEG aguantava totes les envestides. Ja en el període decisiu, les noies de Joan Pau Torralba van proposar una defensa mixta i una pressió a tota pista que va descol·locar al seu rival i va donar els seus fruits quan, a menys de dos minuts pel final, les visitants es van col·locar per davant. Finalment, la parella rival Jones–Ruano va ser imparable per les gironines –46 punts entre les dues– i va decantar la victòria per a les locals.