NBA

Aldridge posa ordre

NBA. Els Spurs sumen contra els Jazz de Ricky Rubio (20 punts i 9 assistències) la sisena victòria consecutiva

Poc més d’una setmana han trigat els Spurs a tornar al bon camí, el del play-off, que no abandonen des de fa 20 anys. Si fa 14 dies es trobaven fora de la lluita per l’anell, ara la sisena plaça dona aire i tranquil·litat a la franquícia més sòlida de la lliga. La darrera victòria va ser ahir a la matinada contra els Jazz –vuitens a l’oest– de Ricky Rubio (20, punts, 9 assistències), que no van poder aturar el vendaval de LaMarcus Aldridge i van veure trencada la ratxa de dotze victòries consecutives fora de casa. El pivot va fer el millor partit de la seva carrera en anotació amb 45 punts, recolzat en Pau Gasol (4 punts i 8 rebots en 12 minuts), i davant els 35 de Donovan Mitchell. Els de Gregg Popovich, com sempre, s’han sobreposat a la baixa indefinida de Kawhi Leonard i ja tenen la segona millor ratxa ara per ara.

Curry, KO?

Una de les estrelles de la jornada va tornar a ser LeBron James, que fregant el doble doble (27 punts, 9 assistències) va ser decisiu al triomf dels Cavs a casa contra els Suns. A Oakland no van tenir tan bones notícies, malgrat la victòria contra els Hawks. I és que Stephen Curry va tornar a lesionar-se, aquest cop al genoll i després de topar amb McGee. “Va ser un gir estrany i cruel del destí. Es va refer del turmell i ara es lesiona al genoll”, va indicar al final del partit el seu tècnic, Steve Kerr, que tampoc va poder comptar amb Kevin Durant –fractura en una costella–, Klay Thompson –fractura en un dit– i Draymond Green –contusió a la pelvis.

Per la seva banda i a l’est, els líders Raptors continuen demolidors. Van derrotar els Nets amb un triple doble de Kyle Lowry (25 punts, 10 rebots i 12 assistències).

La jornada

Pacers - Clippers

109 - 104

Wizards - Nuggets

100 - 108

Cavaliers - Suns

120 - 95

Knicks - Wolves

104 - 108

Raptors- Nets

116 - 112

Bulls- Bucks

105 -118

Thunder- Heat

105 - 99

Spurs - Jazz

124 -120

Blazers - Celtics

100 - 105

Warriors - Hawks

106 - 94

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)