FCBQ

Un mal segon període condemna l’Olot al municipal d’esports

olot 39 CEEC 47

OLOT:Labrador (4), Coma (5), Martí (2), Roca (13), Sala (7) –cinc inicial–; Gutiérrez (6), Rius (2) i Guàrdia. 1 triple: Roca. 8/25 en tirs lliures. 21 faltes.CEEC:M. Ortega (8), Fontanet, Lozano (5), Lázaro, Mor (6) –cinc inicial–; Marcó, López (1), Mas (15), A. Ortega (6), Moliner (4), Gené (2). 2 triples: Mas. 7/14 en tirs lliures. 23 faltes personals.PARCIALS:13–9, 4–23, 10–6 i 12–9.COMENTARI:L’Olot continua sense guanyar a casa el 2018. Un horrorós segon quart tant en atac com en defensa va provocar que les olotines haguessin de remar contra corrent durant tota la segona meitat. Les locals van arribar a col·locar-se a quatre punts a dos minuts del final, però no van poder culminar la remuntada i endur-se el matx.