NBA

Els Grizzlies vencen fora 86 dies després

NBA. No guanyaven a domicili des del 31 de desembre; Marc Gasol (20 punts, 10 rebots i assistències), el líder

Després de 17 derrotes consecutives fora de casa, els Memphis Grizzlies van tallar una ratxa negativa que ja durava 86 dies. L’últim triomf va ser el 31 de desembre a la pista dels Kings (96-114) i des de llavors cada desplaçament ha estat sinònim de patacada. I curiosament la ratxa es va tallar a la pista d’uns TWolves que veuen com la patinada els complica una mica més el camí cap al play-off. Encara sense el lesionat Jimmy Butler, la gran estrella va ser el català Marc Gasol. El pivot de Sant Boi es va enfilar fins als 20 punts, 10 rebots i 6 assistències en 34 minuts de joc fent dobles figures i va ser el gran referent dels de Memphis. Marc Gasol va assegurar que “mai és tard per continuar construint i reafirmar així la gent; no tenim talent per guanyar en uns contra uns i ho hem fer fent equip”. Al seu costat el base suplent Wayne Selden, amb 23 punts (4/6 triples), va ser decisiu.

Torna el núm. 1 del ‘draft’

Una de les bones notícies de la jornada va ser poder tornar a veure en acció Markelle Futz, el número 1 del passat draft, que feia cinc mesos que estava de baixa per lesió. Futz va contribuir a la victòria dels Sixers amb 10 punts, 4 rebots i 8 assistències, secundant Joel Emiid (20+13) i Dario Saric (20+6). Va ser una festa rodona al West Fargo Center, que rebia el seu equip després de classificar-se per al play-off sis anys després. L’altre nom propi va ser el de Kemba Walker, que va liderar els Hornets en la pròrroga amb 11 punts i va superar els Knicks. Els de Charlotte van directes a la lluita per l’anell. Finalment, Isaiah Thomas torna a tenir problemes al maluc i ha anat a Nova York per avaluar possibilitats de tractament, que podrien obligar-lo a passar pel quiròfan.

La jornada

Pistons - Lakers

112 - 106

Hornets - Knicks

137 - 128

Sixers - Nuggets

123 - 104

TWolves - Grizzlies

93 - 101

Suns - Celtics

94 - 102

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)