FCBQ

La selecció femenina jugarà a Fontajau

Catalunya. S’enfrontarà amb Montenegro el 25 de maig, en el marc de la capitalitat del bàsquet femení que ostenta Girona el 2018

El gener, quan es va donar oficialitat a Girona com a capital del bàsquet femení 2018, ja es va expressar la voluntat d’incloure dins el programa d’actes un amistós de la selecció femenina de Catalunya. Ara, està tot lligat i només falta donar-hi oficialitat per part de la federació catalana. El partit es disputarà a Fontajau el 25 de maig, i el rival serà Montenegro, combinat dirigit per l’entrenador que va conduir l’Spar Citylift a la seva única lliga, Roberto Íñiguez. Amb la temporada de clubs acabada i la cita de seleccions al setembre –el mundial de Tenerife serà del 22 al 30–, la intenció és que hi puguin ser les primeres espases i que la cita faci patxoca.

Serà el primer cop que una selecció (masculina o femenina) juga en els darrers sis anys. L’última que ho va fer va ser la femenina, el 20 de maig del 2012, en la final de la copa de les Nacions contra Galícia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)