FCBQ

El Palamós obté la setena victòria seguida

e. sarrià 80 palamós 85

ESCOLAPIS SARRIÀ:Roures, Ninot (14), Cruylles (17), Saura (13) i Costa (7) –cinc inicial–; Pacreu (2), Mejías, Alet (12), Grau (8), Martínez i Llobet (7). 6 triples: 2 Ninot i Saura, 1 Llobet i Costa. 8/12 en tirs lliures. 21 faltes personals.MULTISERVEIS PALAMÓS:Marcos (10), Franc (13), Latorre (9), R. García (11) i Ayachi (18) –cinc inicial–; Jordà (2), Iruela (11), Nicolàs (11) i Ruiz. 6 triples: 2 Marcos, 1 Franc, Iruela, R. García i Ayachi. 13/22 en lliures. 16 faltes.PARCIALS:17-24, 25-18, 8-23 i 30-20.COMENTARI:Victòria del Palamós contra un rival que es jugava sortir de la permanència i no caure en descens directe. Des del principi es va veure la forta defensa local, que permetia als Escolapis cistelles fàcils. Els palamosins van superar-la i van acabar al davant (17-24) el primer quart. En el segon els locals van fer el seu joc i van arribar empatats al descans. En la represa els palamosins van posar una marxa més i amb un parcial de 8-23 van sentenciar.