FCBQ

El GEiEG tanca el triomf en un gran darrer quart

sant cugat 65 geieg 89

SANT CUGAT:Balta (11), Mustafa (9), C. Costa (5), Rodríguez (7), Benedicto (12) –cinc inicial–; Pavón, L. Costa (4), Fuster i Lucas (7). 2 triples: 1 Balta i 1 Lucas. 15/23 en tirs lliures. 25 faltes personals. Eliminada: L. Costa.GEiEG:Condom, González (17), López (20), Bagaria (22), Formatjé (7) –cinc inicial–; Bataller (9), Artigas (2), Gómez (9) i Quer (3). 9 triples: 3 López, 2 Bataller, 2 Gómez, 1 González i 1 Formatjé. 23/37 en tirs lliures. 19 faltes personals.PARCIALS:14–20,14–23, 22–18 i 15–28.COMENTARI:El GEiEG va aconseguir una nova victòria. Les gironines van sortir molt concentrades tant en atac com en defensa, fet que les va ajudar a arribar al descans amb un bon coixí (28–43). En la represa, l’equip local va sortir més agressiu i va arribar a reduir la diferència fins als vuit punts. No obstant això, les visitants no van permetre que el partit se’ls compliqués més i, en un últim quart fabulós, van tornar a escapar-se per segellar un triomf contundent.