NBA

Pau Gasol i els Spurs sempre hi són

NBA. El pivot jugarà el dotzè ‘play-off’ en 17 anys, mentre que els texans hi encadenen 21 participacions

Amb el triomf contra els Kings aconseguit dilluns, els Spurs es van classificar matemàticament per al play-off, unes eliminatòries pel títol que l’equip de Texas fa 21 temporades consecutives que juga, la sèrie vigent més llarga entre les quatre lligues professionals dels EUA –el segueixen els Penguins de Pittsburgh de l’NHL, els Patriots de l’NFL n’acumulen nou i els Dodgers de l’MLB, cinc.

Contra els de Sacramento els Spurs van patir fins a l’últim quart, quan van sentenciar amb un veritable festival anotador (38-19). Per a Pau Gasol, que va jugar 19 minuts (2 punts, 5 rebots i 3 assistències), aquesta serà la dotzena participació en els partits pel títol en les disset temporades que fa que és a l’NBA, presències en el play-off en les quals ha aconseguit dos anells amb els Lakers.

També en la conferència oest, els Thunder i els Pelicans es van assegurar continuar jugant a partir d’aquest cap de setmana amb els triomfs contra els Heat i els Clippers, mentre que la vuitena plaça se la jugaran els TWolves i els Nuggets, empatats amb 46-35 i que s’enfronten entre ells en el 82è partit de fase regular la matinada vinent.

La jornada

Spurs - Kings

98 - 85

Pistons - Raptors

98 - 108

Nets - Bulls

114 - 105

Heat- Thunder

93 - 115

Knicks- Cavaliers

109 - 123

Bucks - Magic

102 - 86

TWolves- Grizzlies

113 - 94

Nuggets - Blazers

88 - 82

Clippers - Pelicans

100 - 113

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)