NBA

Sortiu i disfruteu

NBA. Els Spurs de Pau Gasol s’enfronten a partir de demà en el ‘play-off’ contra els vigents campions, els Warriors, mentre que els Jazz de Ricky Rubio tindran els Thunder com a rivals

Per això juguen, per tenir l’oportunitat de guanyar partits de play-off.

Pau Gasol i Ricky Rubio ja saben amb qui se les hauran de veure en les eliminatòries pel títol. Tant els Spurs com els Jazz van perdre en l’última jornada de la fase regular, i això els va privar d’aconseguir avantatge de camp en la primera sèrie. En el cas dels texans els va portar a enfrontar-se amb els Warriors, els defensors del títol, a partir de demà a les nou del vespre (hora catalana). Per als de Utah, el rival seran els Thunder d’Oklahoma amb el primer partit programat a la matinada de dilluns (00.30 h).

La sèrie entre els Warriors i els Spurs es veurà mutilada per l’absència de Stephen Curry, encara convalescent de la lesió de lligament. Amb Kevin Durant, Klay Thompson i Draymond Green els de Steve Kerr han presentat un 6-4 en la fase regular i els d’Oakland han acreditat un 18-13 des del febrer. Malgrat les dades, és també una evidència que els Spurs més ufans de la temporada fa mesos que van passar. Des del febrer el seu balanç és 13-15 i, en el que podria ser un sumari de l’equip, l’últim mes i mig de Pau Gasol es resumeix en 7,7 punts i 6,5 rebots en 19 minuts.

Les bones sensacions en aquest final de temporada pertanyen als Jazz. Tot i perdre a Portland, els mormons arriben a l’últim ball havent tancat la fase regular amb un 29-6, i amb Ricky Rubio, debutant en aquest punt de la trama, en un nivell d’encert mai vist en el seu cas –quasi 16,2 punts i un 48% d’encert en els últims dos mesos i mig–. Ell, Donovan Mitchell i Rudy Gobert són el triangle del joc entès des dels paràmetres col·lectius, el contrapunt a Russell Westbrook, Paul George i a (la incògnita) Carmelo Anthony. “Aquest grup ha fet una temporada excel·lent. Això no ha acabat”, diu el tècnic de Utah Quin Snyder. En la fase regular els Thunder van dominar 3-1, però un partit es va jugar a l’octubre i tres al desembre, en la prehistòria d’aquests Jazz.

20
rebots
de Westbrook en l’últim partit. Li’n feien falta 16 per ser el primer en la història amb dues temporades amb un triple doble de mitjana (25,4 punts, 10,1 rebots, 10,3 assistències).

La jornada

Celtics - Nets

110 - 97

Cavs - Knicks

98 - 110

Heat - Raptors

116 - 109

Magic - Wizards

101 - 92

Sixers - Bucks

130 - 95

Bulls - Pistons

87 - 119

TWolves - Nuggets

112 - 106

Pelicans - Spurs

122 - 98

Thunder - Grizzlies

137 - 123

Clippers - Lakers

100 - 115

Blazers - Jazz

102 - 93

Kings - Rockets

96 - 83

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)