Eurolliga

Una única sortida

Eurolliga. El Baskonia està obligat a derrotar avui el Fenerbahçe (21 h, Esport3) per evitar l’eliminació. Pedro Martínez recupera Granger per a la cita

“Serà impossible vèncer si nosaltres no creiem en les nostres possibilitats.” Així de rotund es mostrava Pedro Martínez el dia abans que el Baskonia afronti un partit sense xarxa, obligat a imposar-se al campió per no dir adeu a l’edició d’enguany de l’Eurolliga. No serà senzill –serà ofert en directe per Esport3– perquè des que Obradovic dirigeix el Fenerbahçe té un bagatge d’11-0 en el play-off. Ni el Panathinaikòs en l’exercici passat, ni el Madrid ni el Maccabi en els dos anteriors, van poder evitar l’escombrada (3-0).

L’equip vitorià té arguments als quals aferrar-se. Un és la consistència a casa; l’altre, la millora competitiva entre el primer i el segon partit de la sèrie, i el tercer, la tornada de Granger (9,6 punts i 5,3 assistències). La seva lesió li va impedir participar durant els dos partits a Istanbul, i l’equip el va trobar a faltar, sobretot en els instants calents, quan els turcs apujaven el to físic i el nivell dels contactes. Ara com ara, per poder mirar als ulls al rival al Baskonia li cal corregir el dèficit en el rebot. En els dos primers partits, el Fenerbahçe en va agafar gairebé deu més de mitjana (34 per 24,5 vitorians).

També avui, a Kaunas, el Zalgiris intentarà fer valer el factor pista per trencar la igualtat en l’emparellament contra l’Olympiacòs i situar-se a un triomf de la final a quatre.

Sergi Llull, a punt

El menorquí reapareixerà demà amb el Madrid, en el tercer partit de la sèrie contra el Panathinaikòs, segons va avançar Onda Cero. Es va lesionar greument en el genoll esquerre el 10 d’agost a Tenerife en un amistós amb la selecció espanyola. Disposi de més o menys minuts, el seu retorn és un cop d’efecte per als seus i el rival.

Avui
Zalgiris - Olympiacòs 19 h
Baskonia - Fenerbahçe 21 h
Demà
Madrid - Panathinaikòs 18.45 h
Khimki - CSKA 19 h
Dijous
Zalgiris - Olympiacòs 19 h
Baskonia - Fenerbahçe 21 h*
Divendres
Khimki - CSKA 19 h*
Madrid - Panathinaikòs 21 h (*) - si fos necessari
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)