ACB

Novena Lliga catalana consecutiva per al Barça Lassa (89-70)

Bàsquet. S’ha imposat al MoraBanc després d’un inici espectacular, amb un joc de gamma molt alta

La Lliga catalana s’està convertint en patrimoni privat del Barça Lassa. Amb la que ha assolit aquest migdia a Reus (89-70 contra el MoraBanc), l’equip blaugrana ja n’enllaça nou, 21 en total.

Els de Pesic no han donat ni la més mínima opció als tricolor i Ante Tomic ha estat escollit el jugador més valuós.

La victòria l’han falcat en un gran inici, amb moltíssima intensitat. Monopolitzant el rebot i obligant el rival a tirar fora de les posicions habituals, no han tardar a obrir forat (19-8, 7’). El MoraBanc movia la banqueta i posava defenses alternatives (zona 1-3-1), però L’encert del Barça Lassa era devastador, sobretot des del triple (36-13, 13’).

De mica en mica, els del Principat van entrar en joc, endurint un punt més la feina al darrere i trobant en Shurna una inspiració individual a què aferrar-se (11 punts al segon quart). Amb tot, 50-35 a mitja part.

A la tornada de vestidors, els de Joan Peñarroya han intentat retallar més la diferència, però ha estat un voler i no poder. El Barça Lassa s’ha mostrat molt sòlid i ha finiquitat la final després d’un triple de Koponen 82-56 (35’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)