FEB

L’hora dels valents

LEB Or. L’ICL Manresa i el Prat inicien el ‘play-off’ de quarts, amb l’equip que ara dirigeix Diego Ocampo anhelant l’ascens (21 h, Esport3)

Nou victòries separen els vuit equips que aquest vespre inicien el play-off de la LEB Or per aconseguir una plaça amb dret a jugar la Lliga Endesa la temporada vinent. En la pràctica, de tots ells només l’ICL Manresa té el desig, la infraestructura, els papers i els diners per fer-hi front, amb el Palència, l’Oviedo i el Melilla mirant-s’ho de reüll per si arribés el cas que s’ho haguessin de plantejar. Econòmicament la competició ha millorat en els últims mesos, però refer-se d’anys de pressupostos que en alguns casos no es podien qualificar ni tan sols de migrats no es pot fer en quatre dies.

Debuta Ocampo

L’ICL Manresa inicia l’assalt al retorn a l’ACB enfrontant-se en l’eliminatòria de quarts a la Corunya. El primer partit, en directe per Esport3 (21 h), significarà també el debut de Diego Ocampo al capdavant de l’equip bagenc. En una decisió meditada però impròpia pel moment en què es va executar, dissabte passat la directiva va decidir prescindir dels serveis d’Aleix Duran, que havia portat l’equip a acabar tercer en la fase regular (24-10), i donar la responsabilitat de conduir la plantilla al tècnic gallec. El primer escull és la Corunya de Zach Monaghan, Jorge Sanz, Dimitri Flis, Edu Sonseca i Sergio Olmos, dirigit per Gustavo Aranzana i que en la fase regular va vèncer al Nou Congost (75-81).

Mitja hora abans (20.30 h), el Prat, que té avantatge de camp en totes les eliminatòries, rebrà al Joan Busquets el Valladolid de Paco García, conjunt en què destaquen Óscar Alvarado, Sergio de la Fuente, Henri Wade i Gregory Gantt.

Avui
Prat - Valladolid 20.30 h
ICL Manresa - la Corunya 21 h
Oviedo - Palència 21 h
Melilla - Castelló 21 h
Diumenge
Oviedo - Palència 12.15 h
Melilla - Castelló 18 h
Prat - Valladolid 18.30 h
ICL Manresa - la Corunya 19 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)