FCBQ

El Palamós s’acomiada del seu públic amb un clar triomf

palamós 70 arenys 57

MULTISERVEIS PALAMÓS:Franc (10), Ureña (5), Marcos (5), Jordà (8) i Iruela (19) –cinc inicial–; Latorre (8), Aarón, Ayachi (6), Nicolàs (5), Ruiz (2). 8 triples: 3 Iruela, 2 Jordà, 1 Ureña, Marcos i Latorre. 8/13 en tirs lliures. 27 faltes. Eliminat: Latorre.ARENYS:Verdura (18), Tomàs (22), González (9), Estany i Gay –cinc inicial–; Karkri, Buñuel (1), Torres (7). 3 triples: 2 Torres, 1 Verdura. 24/34 en tirs lliures. 19 faltes. Eliminat: Buñuel.PARCIALS:23-12, 13-18, 21-11 i 13-16.COMENTARI:Darrer partit a casa dels palamosins, amb molt de suport de la seva afició i victòria. En el primer quart els locals van aconseguir una anotació fàcil, però en el segon, els visitants van reaccionar aprofitant els tirs lliures. El partit va tenir una lectura semblant en la segona meitat. El fort inici local del Palamós en la represa va trencar definitivament el matx (57-41). Va ser en l’últim quart, amb un joc lent i moltes faltes, quan l’Arenys va poder maquillar una mica el resultat.