FEB

El Prat perd per la mínima

LEB Or. Va tirar dos triples en els darrers sis segons però no els va anotar. El Melilla va guanyar per un punt i va posar el factor pista al seu favor

PRAT 63 (0) MELILLA 64 (1)

PRATMartí (3), Andriuskevicius (2), Agada (19), Blanch (16) i Campbell (2) –cinc inicial–; Ortega (5), Johnson, Josep Pérez (10), Cate (3) i Portugues (3). 14/33 de 2. 8/37 triples (4 de Blanch, 1 de Martí, Josep Pérez, Agada i Portugues). 11/16 tirs lliures. 40 rebots (10 Cate). 13 assistències (6 Josep Pérez). 70 de valoració (17 Josep Pérez i 14 Blanch).MELILLA:Duran (9), Daniel Rodríguez (14), Almazan (7), Lucas (3) i Guerra (12) –cinc inicial–; Samb (2), Kapelan (11), Djuran, Servera (4) i Fall (2). 15/34 de 2. 9/21 triples (3 Kapelan, 2 Daniel Rodríguez, 1 Duran, Almazan, Servera i Lucas). 7/11 tirs lliures. 33 rebots (8 Guerra). 12 assistències (5 Guerra). 59 valoració (23 Guerra).PARCIALS:14-18, 21-21 (35-39), 18-19 (53-58) I 10-6 (63-64).

El Prat va ser derrotat per la mínima, 63-64, en el primer partit de la semifinal de la LEB Or que va jugar a casa contra el Melilla. El conjunt del Baix Llobregat va perdre el factor pista i demà (18.30 h) disputarà el segon partit.

Els locals van anotar la primera cistella però a partir d’aquí els visitants es van posar a davant en el marcador i sempre van tenir avantatge. El primer quart va finalitzar amb quatre punts de marge per al Melilla i al descans es va mantenir la diferència (35-39). En el primer temps va destacar Blanch amb 14 punts.

En el tercer quart el Melilla es va situar amb 11 punts d’avantatge, 40-51 en el minut 25. Agada va començar a estar encertat en el tir –va acabar amb 19 punts–, i el Prat es va tornar a apropar en el marcador, 53-58. A sis minuts del final el Melilla es va situar amb un 56-64 però un parcial de 7-0 va apropar el Prat (63-64 a dos minuts del final). Els locals van disposar de tres triples en l’últim minut, dos en els darrers sis segons, però no van poder anotar i capgirar el partit.