FCBQ

El GEiEG guanya en l’últim quart

geIeg B 61 natzaret 35

GEiEG B:Formatjé (8), Ripoll (8), González (2), López (14) Sargatal (5) –cinc inicial–; Artigas (8), Bataller (15), Solé, Condom (3). 5 Triples: 2 Bataller, Formatjé, 1 López. 20/33 en tirs lliures. 15 faltes.SANT ANDREU NATZARET:Lozano (2), Peysere (2), Salgado (2), Pueo (9), Grau (7) –cinc inicial–; Rams (7), Goñalons, García (2), Català (4). 3 Triples: 1 Rams, Pueo, Català. 10/21 en tirs lliures. 23 faltes. Eliminada: Salgado.PARCIALS:12–7, 14–14, 10–7, 25–7.COMENTARI:El GEiEG B va tancar la temporada amb la tercera victòria consecutiva a casa. El conjunt gironí va començar molt fort amb un parcial de 12–4. El Natzaret, però, va igualar el matx incrementant l’agressivitat i jugant amb el físic. En la segona meitat, el partit es va decantar de la banda de les locals gràcies a la millora de les prestacions defensives i a un últim quart molt ofensiu. Les gironines van fer un parcial de 23–0 en sis minuts i van anotar quatre triples que van evitar una possible reacció visitant.